تقدیر از تولیدکنندگان برتر محصولات سلامت‌محور استان قم

تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۲/۱۹ منبع: روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری در این مراسم با تأکید بر اینکه باید دانشگاه‌های علوم پزشکی باید نگاه فناورانه و کارآفرینی داشته باشند، گفت: داشتن سبک زندگی سالم، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و داشتن پیوست اخلاقی در کنار پیشرفت علم سه مؤلفه‌ای هستند که باید در خصوص سلامت آحاد جامعه موردتوجه قرار گیرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه باید انسان در کنار داشتن مسئولیت‌پذیری اجتماعی و پاسخگویی اجتماعی داشته باشد، اظهار داشت: باید به سمت تولید کالاهایی برویم که با فرهنگ و زیست‌بوم جامعه هماهنگ باشد. همچنین در بخشی از این مراسم سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم، به نام‌گذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان «رشد تولید، مهار تورم» اشاره و اظهار داشت: بین تولیدکننده و مصرف‌کننده حقوق و قوانینی وجود دارد که باید به این قوانین احترام گذاشت و ویژگی‌ها و معیارهای هر دو گروه را در نظر گرفت. دکتر عباس تهذیبی اضافه کرد: خلأهای زیادی در حوزه تولید داریم که یکی از این موارد خلأهای قانونی حمایت از تولید است که باید رفع شود. وی در ادامه به ارائه گزارشی از فعالیت واحدهای تولیدی و فعال استان حوزه سلامت پرداخت و ابراز داشت: درمجموع تعداد واحدهای فعال حوزه تجهیزات پزشکی استان در سال گذشته 84 واحد و تعداد پروانه‌های صادره و تمدیدی نیز 74 مورد هستند. دکتر تهذیبی با بیان اینکه واحدهای آرایشی بهداشتی استان در سال 1401 درمجموع 86 مورد بودند، عنوان کرد: پروانه‌های صادره برای واحدهای آرایشی بهداشتی دو هزار مورد است که بازرسی از واحدهای تحت پوشش 281 مورد است که باید فکری برای واحدهای نظارتی کنیم. سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم مطرح کرد: مجموع کارخانجات غذایی و آشامیدنی و مصرف در صنایع غذایی 200 کارخانه هستند که از این تعداد 58 مورد مربوط به کارخانجات ظروف بسته‌بندی و مصرف صنایع غذایی هستند. در این مراسم جمعی از تولیدکنندگان حوزه سلامت به بیان دیدگاه‌ها، نظرات و دغدغه‌های خود پیرامون محصولات تولیدی این حوزه پرداختند؛ در پایان مراسم نیز از تولیدکنندگان برتر محصولات سلامت‌محور دانشگاه علوم پزشکی قم با اهدای لوح تقدیر به عمل آمد.